Az utóbbi időben több olyan könyvet vittem haza, amik nem tetszettek, úgyhogy nagyon szerettem volna végre valami jót olvasni.

Az újak közül választottam egy szimpatikus borítós regényt, de sajnos hiába fordultam a moly.hu-hoz, még nem volt értékelése. A sztori ígéretes volt… egy Hadley nevű nő ki akarja rabolni a férjét, hogy elhagyhassa, miközben egy Grace nevű nő ki akarja rabolni a főnökét, hogy elvegye a neki jogosan járó jutalékát. A fülszöveget olvasva nem volt egyértelmű, hogy mindketten ugyanazt a férfit akarják kirabolni, de aztán hamar kiderült, hogy így van.

A véletlennek köszönhetően bűntársak lesznek, természetesen bekerülnek a hírekbe is, ahogy együtt menekülnek a hatóságok elől.  Mint a Thelma és Louise című filmben, csak gyerekekkel…

„Az egyik döntésből következik a másik, aztán egy újabb, az ember állandóan a saját hibáin átbukdácsolva jut előre, míg végül egy teljesen más helyen találja magát, mint ahonnan elindult, vagy ahova szeretett volna eljutni.” Hogy hová jut Hadley és Grace, kiderül a könyv végére.

Korábbi ajánlóink

Accessibility