A tél jegyesei A tükörjáró sorozat első kötete.
A történet Animán kezdődik, ahol az emberek olyan különleges képességekkel bírnak, mint egyetlen érintéssel látni tárgyak és emberek élettörténetét, emiatt akár egész életükben kesztyűt hordanak az ott lakók. A házak is élnek, kommunikálnak, akár azzal, hogy felröppentik a parketta darabjait.
Ophélie a levéltárban dolgozott szeretett nagybátya mellett, ez volt az egyetlen hely, ahol mindig biztonságban érezte magát és kevésbé tartott attól, hogy valamit tönkre tesz ügyetlenségével. Egy napon ott kellett hagyja ezt a helyet és vele egész Animát, mivel a családjukban hagyomány volt az elrendezett házasság, melyért a Matrónák felelősek minden esetben.
A megmaradt világ egy másik részén, a Sarkon kell leélje hátralévő életét, de a lány sokkal nagyobb kihívás elé nézett, minthogy feleségül kell menjen egy vadidegen férfihez, aki hozzászólni sem hajlandó. Mikor megérkeznek hamar rájön, hogy ez az a hely, ahol semmi sem az, aminek látszik és nem bízhat meg senkiben nagynénjén kívül, akit elküldtek vele, hogy támogassa az esküvőig.

Korábbi ajánlóink

Accessibility