Az egyik szívem csücske a romantika. A sorozat mégsem csak románc, hanem erotika, szerelem, bonyodalom is. A szerző az erotikus-romantikus családregények műfajának nagysikerű írónője.
A Sullivan család-sorozatban megismerhetjük a testvérek, a hat fiú és az ikerlányok izgalmas szerelmi életét. Maga a történet és a karakterek is nagyon szerethetőek hétköznapiak (autószerelő, fotós, borász stb.) botlásokkal, csalódásokkal, vívódásokkal. A cselekmény kidolgozott, időnként felgyorsulnak az események, a helyszínek leírása nagyon élethű. A történet semmi extra, de attól még kikapcsol, mert minden benne van, ami kikapcsolja az embert és fenntartja az érdeklődést. A szerelmi bonyodalmak, légyottok leírása kissé szabadabb, kevésbé árnyalt, ez inkább a szituációk nőies és férfias markánsságában jelenik meg (heves érzelmi megnyilvánulások, vágyak).
A családregény megmutatja milyen összetartó a család, mindenki számíthat a másikra, a testvérek jó kapcsolatot ápolnak egymással, őszinték egymáshoz, és milyen fontos szereplője mindennek az anya. Az anya, akinek fontos a gyermekei boldogsága, még akkor is, ha azok már felnőttek. Aki szavak nélkül is érti, ha valami bántja gyermekét. Aki iránymutatást ad a hozzá fordulónak, támasz, ha szükség van rá, és tanácsot is ad, ha kérik. Férfiak és nők jelleme milyen különböző, de mégis ugyanarra vágynak, egy társra, aki elfogadja őket olyannak, amilyenek, akivel öröm együtt lenni, lelki és testi síkon is jó társai egymásnak.
A hétköznapok taposómalmát magad mögött hagyva kukkants be a Sullivan családhoz.
Idézetek a könyvekből:
„Ha az emberekben a jót keressük, az még nem ostobaság.”
„Az akarat már épp elég a kezdethez.”
„Az emberek általában azt hiszik el, amit a legkönnyebb elhinniük.”

Korábbi ajánlóink

Accessibility