Keresés:

Tolna Megyei Illyés Gyula Könyvtár

Szekszárd

Hétfő: 9-18 óra 
Kedd: zárva 
Szerda-péntek: 9-18 óra 
Szombat: 9-13 óra

Cím: 7100 Szekszárd, Széchenyi u. 51.
Tel.: 74/528-100, 528-104
Fax: 74/311-834
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. Bekapcsolt JavaScript szükséges a megtekintéséhez.
Skype:
tolnalib

Fiókkönyvtár:
7100 Szekszárd, Dienes u. 14.
Kedd, csütörtök: 17-19 óra

Nyelvstúdió

Betűméret:

Munkatársak

Bernáth Gergely

Fuchs János

Péntekné Tatár JuditA gyűjtemény


A nyelvstúdió 26 nyelv elsajátításához biztosít segédanyagot. Egyéni és csoportos tanuláshoz szükséges oktatócsomagokkal rendelkezik kezdő, haladó és felső szinten. Jelentős számú tanórán és tanórán kívül felhasználható, szabadon fénymásolható nyelvoktatási, nyelvtanítási segédlet, valamint idegen nyelvű pedagógiai szakirodalom található itt elsősorban a nyelvtanárok munkáját könnyítve.


A részleg állománya regisztrációhoz kötötten helyben, beiratkozás mellett viszont minden dokumentuma – beleértve a szótárakat - kölcsönzéssel is használható.


A világnyelvek közül az angol és a német gyűjtemény a legbőségesebb. Könyvtárunk a Goethe Intézet egyik letétjeként működik, partnerintézményünk a British Council, az Egyesült Királyság nemzetközi kulturális és oktatási intézete. Állományunk, melyből magyar és nemzetközi nyelvvizsgára, hagyományos és emelt szintű érettségire lehet készülni, e két partner által is folyamatosan frissül.


Partnerintézményeink honlapja

British Council

Goethe Institut Budapest

 

Szépirodalmi állományunk a szórakozást és a nyelvi szinten tartást szolgálja. Angol nyelven mp3-as formátumú hangoskönyvet is tudunk kölcsönözni egyes dokumentumok mellé.

Több nyelven kínálunk uniós kiadványokat, prospektusokat, adatbázisokat. Könyvtárunk segítségével elérhető a teljes szövegű tudományos cikkadatbázis, az EBSCO.

Kölcsönzéseim

Olvasó kódja

Olvasó jelszava

Panaszkezelés

Portagaléria

imageimageimageimageimageimageimage

Gyengénlátóknak!

Oldal linkje okostelefonnal

QR Code

Közösségi média